StartpaginaStichting Ragamala-Nada-Yoga-Groningen, ontstaan, bestuursleden, vrijwilligersOver de stichting, netwerk, festivals, klassiek Indiase muziekConcertagenda Noord NederlandVrienden van RagamalaTheorie van de muziek en instrumentenEerdere concerten met foto's en infoLocatie/route, telefoonnummer, anmelding, huisregelse-mail, telefoon, namen

 

 

 

 

 

september 2010De vriendenclub van: Ragamala Nada
Yoga

 

Aan iedereen die Ragamala Nada Yoga een warm hart toedraagt.Dames en heren

De afgelopen seizoenen hebben wij kunnen zien hoe Klaas en Tjeerd met behulp van een flink aantal vrijwilligers een succes hebben gemaakt van Ragamala Nada Yoga in Groningen.


 
 

We hebben een aantal absolute Indiaase topartiesten kunnen zien aan de Leegeweg 4a en hopen natuurlijk allemaal ook het komende jaar weer te kunnen genieten.

 

In 2009 ben ik begonnen met de vriendenclub van Ragamala Nada Yoga. Ik poog hiermee het financiële risico dat bij deze concerten gelopen wordt te verdelen over een grotere groep mensen. In het afgelopen seizoen hebben de vrienden van Ragamala een belangrijke start  kunnen maken met 23 leden. Ik en de initiatief nemers van Raga Mala Nada Yoga danken iedereen die meedeed hartelijk voor deze bijdrage. 

 

De vriendenclub van Ragamala Nada Yoga is een garantiefonds. 

Het werkt aldus: Je neemt een voorschot op de concerten van het komende (lopende) seizoen. In tegenstelling tot de vorige keer gaat het alleen over het lopend seizoen ongeacht het moment dat je insteekt. Je stelt je bijdrage vast door het aantal concerten dat nog in dit seizoen georganiseerd wordt te vermenigvuldigen met € 5,- (dit jaar zijn er in totaal nog 3 concerten).

Kom je op het concert dan ontvang je €5 euro korting. Kun je niet komen dan heb je €5 bijgedragen in de kosten die gemaakt zijn om dat concert mogelijk te maken. Op die manier loop je zelf een klein risico maar verklein je het risico voor de mensen achter Ragamala Nada Yoga.

 

Naast de bijdrage voor de concerten doet Ragamala Nada Yoga iets voor de vrienden. Ragamala Nada Yoga organiseert eens per jaar een lezing die voor vrienden gratis toegankelijk is. Daarnaast verzorgt Ragamala Nada Yoga eens per jaar een CD met Indiaase muziek (met deze experts aan het roer wordt dat weer een aangename verrassing )

 

Voor dit pakket (concerten, lezing en CD) kan iedereen die zich daartoe geroepen voelt €5,- keer het aantal concerten dat resteert in het lopende seizoen plus €10 euro storten op de rekening van Ragamala Nada Yoga :     rekeningnummer 365046973 (op rekening van K. Bouma).

Daarnaast meldt hij/zij in een mail aan vriendenvanragamala@hotmail.com dat hij/zij lid is geworden van de vriendenclub; in deze mail moet je vooral je naam en adres vermelden.  Wij zorgen dan voor een ledenlijst van de vrienden van Ragamala Nada Yoga.

 

Ragamala Nada Yoga garandeert je als tegenprestatie tot drie weken voor het concert voorrang bij inschrijving van het concert. Natuurlijk blijft er een kans dat het concert uitverkocht is. Drie weken voor de voorstelling is dit nog nooit voorgekomen; mocht dit echter toch gebeuren dan ontvang je bij het volgende concert dat je bijwoont een korting van €10,=.  

 

 

Gevoegd bij de verworven Rijkssubsidie geeft dit voor Ragamala Nada Yoga voldoende garantie op een financieel gezonde stichting en hoeft niemand persoonlijk een groot financieel risico te lopen. Het garantiefonds spreidt het risico, door inleg van een relatief klein bedrag, over iedereen die de stichting een warm hart toedraagt.

 

 Je inschrijving geldt alleen voor het lopend seizoen; daarna vragen wij je om je opnieuw in te schrijven. Je bent ook dan tot niets verplicht!

 

Een gift.

Tjeerd en Klaas laten mij weten dat een gift, groot of klein, ook altijd van harte welkom is!!!

 

En …heb je nog vragen, ideeën of anderszins mail me dan op vriendenvanragamala@hotmail.com.

 

 

 

Met Groet   

 

Dominicus Brouwer.