foundation Ragamala-Nada-Yoga-Groningen, origine, committee members, volunteersAbout the foundation, network, festivals, classical Indian musicupcoming concerts North of the NetherlandsFriends of RagamalaTheory of Indian music and instrumentsPast concerts with photographs and infoLocation/route, telephone number, application, house rulese-mail, telephone, names


 

 

 

 

India concert Zondagmiddag 21 juli om 15.00 uur


Goutam das Baul and friends.

Mededeling: Vrijdag aanstaande aan het eind van de dag wordt het duidelijk of het concert doorgaat. Dit alles door visum procedures.
 

Goutam Das Baul: zelden krijgt u de kans krijgt om in Nederland een concert van de bauls bij te wonen. De baulcultuur heeft zich vanaf de 17de eeuw ontwikkeld in Bangladesh en West Bengalen (India). In de snel moderniserende Wereld staan traditionele culturen als die van de bauls onder grote druk. De bauls zijn spirituele gurus die als troubadours hun wijze levenslessen in de vorm van spirituele liederen verspreiden. De muziek van de bauls is dusdanig uniek dat het sinds 2005 op de lijst van meesterwerken van orale en immateriale erfgoed van Unesco is geplaatst.
 


Entree: 20,00 Euro / Studenten 15 Euro (met studentenkaart en prijzen inclusief boeking). Kaartjes vanaf volgende week woensdag via de site mogelijk.

Ragamala is verhuisd!

Om centraler en beter bereikbaar te zijn houden we de India concerten in de stad, vlakbij Station Noord, in EDANZ.  www.edanz.nl 
Locatie: EDANZ Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen.
(Schoenen uit tijdens concert bij Edanz) 


 

 

Info en reservation: klaasbou@gmail.com  of Klaas Bouma 06-18785352


 

Organised by Foundation Ragamala-Nada-Yoga-Groningen.