StartpaginaStichting Ragamala-Nada-Yoga-Groningen, ontstaan, bestuursleden, vrijwilligersOver de stichting, netwerk, festivals, klassiek Indiase muziekConcertagenda Noord NederlandVrienden van RagamalaTheorie van de muziek en instrumentenEerdere concerten met foto's en infoLocatie/route, telefoonnummer, anmelding, huisregelse-mail, telefoon, namen

 

 

 

 

 


* Aanmelding
kan via telefoon of email bij Klaas Bouma: 050-3180690 / KlaasBou@gmail.com 

 

Voor de concerten is aanmelding in principe nodig in verband met de organisatie van de concerten, het garandeert eveneens een plaats.  Aan de kassa voor aanvang van het concert worden betaald, bij voorkeur gepast.

 

Afmelding tot de dag vooraf bij voorkeur per mail, anders op het vaste telefoonnummer. Op de dag zelf graag per 06-53991717 aan of afmelden, eventuele aangemelde mensen op een reservelijst kunnen dan nog gebeld worden.

 

Mocht de artiest wegens overmacht verhinderd zijn, laten we hopen dat het nooit gebeurt, zal iedereen die via de mail bereikbaar is gemaild worden en anderen gebeld. Dus gaarne voor vertrek de mail nakijken.

 

De entree van de concerten is 15 Euro. Consumpties kosten 1 euro. Vanwege de locatie en organisatie wordt vooraf aan het concert en in de pauze consumpties geserveerd en er wordt vanwege de locatie geen alcohol geschonken.

 

* Locatie en bezoekersinfo: ‘de Jonge Held’ creche/BSO aan de Leegeweg 4a in Groningen is een zeer sfeervolle en intiem herbouwde boerderijschuur.

 

De ‘Jonge Held’ bevindt zich aan de rand van de wijk Vinkhuizen/de Held in het Noord Westen van stad Groningen en is met de auto gemakkelijk te bereiken door vanaf de Westelijke ringweg de afslag ‘Vinkhuizen’ te nemen. Op de derde rotonde gaat men naar rechts en op de eerste kruising links: dit is de Leegeweg en ‘de Jonge Held’ bevindt zich aan de linkerhand na ongeveer 250 meter [achterzijde boerderij]. Hierna ligt een grote strook met  weilanden.

 

In het prachtige zaaltje van ‘de Jonge Held’ zitten zowel de artiesten als het publiek door de korte afstand tussen muzikant en publiek in de muziek en is een muzikale en spirituele uitwisseling ook werkelijk mogelijk.

 

Om de artiest en vrijwilligers niet te storen is er na aanvang van het concert is er geen enkele toegang tot de locatie meer mogelijk. In de pauze, waarvan de precieze tijd nooit helemaal zeker is, is dat wel mogelijk en wordt de deur tijdelijk geopend.

 

Roken zal in de locatie en vlak voor de deur niet toegestaan zijn, een beschutte plek voor het roken van een sigaret is overigens goed mogelijk.

 

Parkeren zal op de waarschijnlijke locatie zeer beperkt mogelijk zijn, alternatieve parkeerplaatsen zijn te vinden langs de Leegeweg en de Held [een straat in de wijk de Held, voor de kruising met de Leegeweg].

Parkeren langs de Held heeft de voorkeur van de omwonenden. Een andere mogelijkheid van vervoer is de bus en de fiets.

 

Voor het openbaar vervoer verwijzen wij naar de site   www.9292ov.nl 

 

Kaartje: toets in op Google: Leegeweg 4a Groningen.